Alla inlägg under januari 2011

Av Ulrika - 5 januari 2011 14:10

Datafri dag idag. Puss på er!    <3

Titta vad det snöar asså! Jag ÄLSKAR att det aldrig slutar.Mmmmmm <3

Av Ulrika - 5 januari 2011 12:36

Jag ÄLSKAR Leila Lindholm ! Hon är BÄST! Hennes bakverk är gudomliga! JAG ÄR GALEN I ATT BAKA! <3


Någon som vill träffas någon dag och baka mycket gott i mängder? :D 

Av Ulrika - 5 januari 2011 01:15

Hej! Jag och Elisabet hängde med Jakob till Kungälv tidigare idag. Vi släppte av Ellie för hon skulle leta praktikplats inför våren. Då åkte vi till Maxi för att handla lite. 

Sedan bar det av till hans lägenhet där vi satte igång med att skala räkor och göra majonäs. Mmmm, god räkmacka med äkta goda grejer! ;) Sedan satte vi oss och spelade geni, det gick bra, jag vann! Jag är ett Geni! Mohhahha. Nu sitter jag och skypar med Fika, vi tar lite kort och sådant. Men nu skall vi tävla i Red Ball. Så så länge ska jag ladda upp lite oredigerade lolliga men smaskiga bilder på smooooothies. 

          Puss!    


-

Av Ulrika - 4 januari 2011 11:17

Jag kan inte sluta tänka på dig. Jag drömmer om dig och det är underbart.

Men det kommer aldrig att bli du och jag. Det är bara att inse.

Första gången jag såg dig smälte jag, jag kunde inte sluta titta på dig.

Du är så fin.

Nästa gång jag träffade dig sa vi inte ens hej. Du ville ha kontakt , du följde efter mig men jag iggade dig. Det ångrar jag så mycket.

Jag hoppas att det blir vi någon dag, det drömmer jag om varenda dag. 

Av Ulrika - 4 januari 2011 10:53

Hej på er ! Jag vaknade klockan 10.00 idag. Då hoppade jag in i duschen & nu sitter jag här och hungrar. Det blir ett kort inlägg nu. Nu skall jag hämta hammare och tummstock till min tavla. Jag orkade inte sätta upp den igår. Utan jag skall göra det nu med lite go' musik tilll ! Sedan skall jag äta. Och då kommer Jakob och hämtar mig och Elisabet för att vi skall hänga med honom till hans lägenhet och så skall vi mysa , prata och  fika nybakt å dricka te. Puss så länge   

Av Ulrika - 4 januari 2011 00:33

Hej på er. Nu sitter jag här i min fotölj i mitt rum framför datorn , trött och hungrig.

Idag var jag ju hos Morfar och Inga och hjälpte dom, det gick jätte bra ! Jag fick 500 kr i min hand för det. Det är värsta värt i think ! ;) Nu har jag lagt in nya kakor i ugnarna och nu skall jag sätta upp min tavla. Innan jag väcker hela huset med mitt bankande. Så tack för idag slut för idag, kram på er!      

Av Ulrika - 3 januari 2011 13:30

Hej & god morgon. Jag vaknade för ett tag sen. Jag sitter i mitt rum och skypar med Annie också grejar jag litte. Om några timmar skall jag till Min Fina Morfar och hjälpa han och hans fru med lite ordningsgrejs. Hoppas det går bra ! Men nu skall jag gå för jag ska äta lite lunch. Kram på er   

Av Ulrika - 3 januari 2011 00:16

Hej. Idag har jag och några kompisar varit inne på stan. Det var mysigt, jag köpte lite grejer. Vi åt på Jensens Böfhouse, jättegod mat har dom ju. Underbart kött med potatis och kött. Tack för den dagen tjejer    Jag har inte så mycket att blogga om. Jag & Elinda skypar, hon är så trött så ! Här kommer då lite alla möjliga bilder.

        

Nu är jag ju så trött. Jag ska krypa ner till kojs nu.

Kram & god natt    

Ovido - Quiz & Flashcards