Alla inlägg under januari 2012

Av Ulrika - 9 januari 2012 13:07

 

Ful & lökig bild, man ser helkonstig ut...

 


Så här såg jag ut någon dag, utan smink... Jag är ju väldigt ljus och har ju knappt några ögonbryn :(

   

Man ser inte så stor skillnad här, men ändå något! Om jag inte har smink så är jag väldigt ljus och nu när jag färgat ser det ut som jag har en aning kajal och pytte mascara av något slag. Det är iaf någonting, Elisabet hjälpte mig! :)

Jag sitter just nu och lyssnar på lite goa låtar, Rebecca & Fiona! Nu ska jag fortsätta att städa! Puss


Av Ulrika - 9 januari 2012 09:42

Hej! Idag har jag en del saker att fixa eftersom att helvetet börjar imorgon! Vi får se om jag ska vara med vänninorna också! Lite senare får ni några fikabilder från igår när jag var inne i std med Annie & Fika och miiste!

Vi ses, puss :) <3

Av Ulrika - 7 januari 2012 13:21

Hej! Idag är jag hemma antar jag, det är fett tråkigt väder ute och jag längtar ihjäl mig efter Felicia och snön, hela skönheten! Jag vill här ifrån, ifrån alla som bor här och bara få tänka och vara själv. Träffa liv och åka skidor och allmänt njuta av friheten och lyckan! 5 veckor kvar tjejen, håll ut!


Jag vaknade och åt frukost framför skidåkning på tv, det bästa! Jag har fixat mig och nu sitter jag i soffan framför min dator. Jag har redigerat bilder på photoshop och nu ska jag ladda upp alla mina bakbilder på blogger, sedan ska jag göra inlägg på min bär royle. När jag är färdig med det ska jag och Jakob gör en ny toppbild på ullabakar. Hoppas det blir något snyggt! 


Trots vädret får jag väl ta mig ut på en promenad som vanligt, ska även städa upp lite innan jag duschar. Ikväll ska jag kolla på gladiatorerna igen, jag kommer ihåg när det sändes på tv då jag var yngre. Jag och min syster stod berädda med varsin kudde och lekte att vi var gladiatorer så när de räknade ner på tv började vi fajtas...


Det är bara tråkigt att läsa bloggar när det inte lägger ut bilder så jag tänkte visa min fotolåda :)

     

Den fungerar väldigt bra och det blir fina bilder i slutändan, speciellt när man redigerar upp dem lite i photoshop.

Jakob hade beställt en liten manick till sin iphone, en makrolins som gör att han bara kan ta bilder väldigt nära när han satt på den, det är sjukt coolt och han har fått flera fina bilder...

        

Skruven och nöten är också i min ljuslåda. Just nu lyssnar jag på Maggio - Jag vill ha sommar! puss

Av Ulrika - 6 januari 2012 11:31

Hej! Idag är jag hemma lite och ska hjälpa jakob med hans bil. Det är så härligt väder ute, jag älskar sådana dagar!

Vi åt tomtegröt till frukost, mums! Ha en fin dag, vi ses. puss

 

Av Ulrika - 4 januari 2012 19:03

Jag gillar denna låt & musikvidesarna är goa! Ikväll börjar det "nya idol", The voice Sverige. Hoppas det är bra :)

Av Ulrika - 4 januari 2012 13:38

Lyssna på låten! Nu ska jag kolla på Elsas mode :)

Av Ulrika - 4 januari 2012 12:13

Hej! Det blev visst inget inlägg igår kväll... De sista gästerna åkte väl hem vid halv elva. Då tittade vi på Agnetas smällkarameller. Sedan satt jag och Jakob uppe till klockan fyra på natten och grejade med ny design och lite annat puts på    http://ullabakar.blogspot.com/.    Så jag vaknade vid tolv och nu sitter jag i sängen som vanligt och har ätit lite. Jag är inte så trött, men ändå rätt trött. Jag skulle vara med fika idag, hon har inte hört av sig, fast jag sov så länge. Annars tror jag att jag ska baka lite senare med Jakob, när han kommer hem ifrån jobbet. Jag ska göra en ny header till ullabakar! :)

 

Jag älskar tröjan! Hade på mig den igår :)

Av Ulrika - 3 januari 2012 16:34

Hej du fina! Idag är det kallt och regnigt ute men det gör inget tycker jag. Jag har varit inne och kollat på tv och städat upp lite här och där, jag har även bakat två kladdkakor. Hjälper mamma i köket med lite fix. Idag kommer lite utav släkten och vi ska bjuda på middag såhär efter jul och nyår. Hoppas ni har haft en bra dag, det blir nog ett till inlägg för mig ikväll. Vi ses då, puss

 

Ovido - Quiz & Flashcards