Alla inlägg under december 2010

Av Ulrika - 18 december 2010 15:37

Hej på er! Just nu sitter jag hos Annie i hennes soffa och vill spela red bal på facebook, men hennes internet är hej kom och hjälp mig! Det är mysigt här! Vi har tända ljus & det snöar ute! iiiiiii     Jag och fika har sovit här, det har varit jättekul och vi har tagit massa fina kort när Annie satt på Falco, hoppas hon laddar in dom snart! http://bunnie.bloggplatsen.se/, annies blogg. http://elindasblogg.bloggplatsen.se/, Fikas blogg!    Dock var det väldigt längesen båda bloggade men men. Nu skall jag dra! Så hej! Kram   

Snart ska jag hem och julstäda & julpynta & julmysa! MOHAHAH! 

Av Ulrika - 16 december 2010 15:39

Hej på er! Nu är jag hemma, skönt! Jag sitter här och myser. Jag skall se på en film nu & äta lite gott, det gamla vanliga!   Här är some bilder :)

Hihi, me today!Food & litte mys! :)


Grattis till bella som äntligen fyller 14 år! Hoppas du får en bra dag, jag älskar dig min vän! Och jag saknar ditt ljusa hår, kram på dig! 

Kram från mig      

Av Ulrika - 16 december 2010 13:30

Hej på er!  

Idag är det torsdag, I like! Det är så mysigt med hemkunskap, men eftersom det är slut nu så skall vi inte ha det förens 9:an så det är lite tråkigt, men men. Vi hade franska och på morgonen, som vanligt, också sista lektionen på höstterminen. Vi ser bara på film ändå så, den är jättelång. Nu har vi haft matte, jag gick upp till ros-marié istället för att sitta här nere, också i morgon har jag matteprov också. 


I morgon är det fredag, då är det bara 1 vecka kvar till julafton så det blir bäst! Hoppas jag och Pontus slipper redovisa också, för i sådana fall kommer det inte gå så bra för oss, för det är det inte så bra, blöö. Ifall vi slipper det så blir det bra! Önska mig lycka till isf. Vi skulle nog se på film också. Skönt med helg sen då!   


Nästa veckan blir bra! För då ska vi bara julmysa & julpyssla & ha julavslutning! Mmmm, julen är bäst! Vilka håller med mig?! Sen har vi lov & då är det bara till att vara hemma och julmysa & julfika & julpynta i granen och allt sådant! Sen är det julafton, yay!! Sedan, på juldagen åker vi till klövsjö, min underbara lilla klövschöby!

Då blir det åka skidor och sådant askul!   


Det brukar kännas bra.

Ibland är det är det bara skit, men det löser mig oftast.

Fast just nu känns allt bara uppgivet! 

Du märker inte vad du gör, tänk dig för.

Det är sjukt jobbigt när man bara sitter där.

Men det förstås, så som jag brukar säga, vem vill vara vän med mig?


Kram på er! Hoppas ni får en bra dag!      

Av Ulrika - 15 december 2010 15:25

Hejsan   Idag skulle jag ha börjat vanlig tid och åkt och badat med klassen men just denna tiden jag inte det, höhö. Så jag & fika (som heller inte kunde) sov över inatt. Eftersom vi fick sovmorgon så att vi skulle komma till skolan kl 13:00. Fatta vilken chill skoldag, med en no lektion som man bara tittar på film. Göttans asså!

Jag hade jättemusigt & kul med fika! Hon är BÄST! Hoppas du stod ut med mig, hihi.

Vi såg på Imagine that så himla söt va hon, det flickan! Jag gillar filmen!    Imorse gjorde vi god kycklingröra med spaghetti och såg på julkalendern och sådant mysigt & flummigt! Tack för dagen hihi :)! Men nu är jag hemma igen, efter att ha släpat runt på en jätte tung väska. Just nu sitter jag här i soffan, äter mammas goda vörtbröd och skall se på film. Mys! Men först skall jag käka. Det var det ifrån mig här är en bild på mig, har dock bytt kläder: 

Hihi, ha det så bra alla! Jag bloggar nog senare   Kram   

Av Ulrika - 13 december 2010 18:56

Hej   Glad lucia på er alla! Hoppas   alla har haft en bra dag! Jag har faktiskt inte haft en sådan bra dag... Även fast det var lucia så. Men jag vill inte ha det! Jag förändrades på en gång, jag kan inte göra samma saker och är inte lika trygg i mig själv! Det är så jobbigt, hoppas man vänjer sig fort och bra! Urs och fy! Jag känner mig febrig också, jag är trött och är jättehet och samtidigt huttrar jag..   Men det är rätt mysigt på något sätt, men bara detta! Det andra har jag panik över, jag orkar verkligen inte mer! 

Aja, nu ska jag inte tråka ner alla! Jag har verkligen ingen blogglust och bajs!

Hejdå på er! <3

Av Ulrika - 12 december 2010 10:37

Hej på er! Jag vill börja med att tacka för igår det var hur bra som helst, eller vad säger du fika? Det var din dag!   I alla fall, nu sitter jag här vaken och mysad! Jag vaknade för lite mer än en timme sedan. Och nu sitter jag här & skall äta jättegod frukost och titta på julkalendern som gick i morse! Här är min mat: 

 Det är färsk mjölk med mammas hem- bakta vörtbröd & till ''efterrätt'' så är det små punch/arraksbollar som jag gjorde här och dagen! Supergoda, som man gillar dammsugare och sådant underbart! 

Här är några bilder på det: 

   En sort som är doppad i choklad & dom andra är rullade i chokladströssel, som det skall vara, med det tog slut! Här är receptet för dom som är sugna på det:

ARRAKSBOLLAR :)

1 pkt sockerkaksmix eller hemmagjord

3 msk kakao

1 dl smält smör

1 dl arrakspunch

lite kokt kaffe

chokladströssel


Blanda ihop allt och mixa det så att sockerkaksmixen blir någorlunda mjukt och saftigt. Det är inte så viktigt om man gör på något annat sätt med inredienserna för det kan inte gå fel. Men var försiktiga med punchen för det kan bli för stark :)

Här är jag också, en morgon som denna :) Mobba inte mitt nyvakna ansikte.

   Hihi, puss på er alla!   <3

Av Ulrika - 10 december 2010 22:27

Nu är det avgjort! Genom alla dessa veckor, med blod, svett & tårar!

Idol 2010 är:    Är.....


    JAY!!     

Grattis & jag känner mig som jhide! Hejdå och god natt!     

Av Ulrika - 10 december 2010 20:02

Hejhej!   Idag är det fredag, yay! Vi har var på teater med ung utan pung idag, sen hade vi luciaträning så vi slutade sent. Så åkte vi hem och så, åt goda crepes till middag och så har jag städat i köket. Men nu är det ju fredag och det betyder fredagsmys framför tv. Och allt det betyder idolfinal! Guud, så grymma är dom! Jag älskar alla specillt OLLE, han är ju så sjukt grym!!!   Men nu skall jag dra! Vi hörs imorgon, då skall jag lussa med med elisabet, moa och carolin sen drar jag till fika!

För hon fyller år, yay! Grattis till min underbara babian! Hejdå från mig , jag kanske bloggar sen!   

Ovido - Quiz & Flashcards