Alla inlägg under december 2010

Av Ulrika - 22 december 2010 23:39

Jag har haft en jättebra dag verkligen! Vi har haft så otroligt kul & mysigt! Vi var helt ensamma hemma så vi kunde prata ut om diverse   Vi har tagit lite fina bilder, dom laddar jag nog in i morgon. Jag vill tacka för idag tjejer! Vad skulle jag gjort utan er? Jag älskar er verkligen ni är så himla goa och jag kan vara mig själv på alla sätt med er! Så sorgligt att lämna er så innan man åker till Klövsjö. Men det är ju inte sista gången vi ses så. Imorgon är det, imorgon är det julafton. Så nu måste jag sova! Tack för idag! Njut av era liv, det är liksom vinter nu, det är jul och snart julafton! Puss på er & sov gott! Hejdå !      

Av Ulrika - 22 december 2010 11:21

Idag är det 2 dagar kvar till JULAFTON! <3

Av Ulrika - 22 december 2010 11:19

God morgon !    Jag vaknade tidigt imorse men gick och la mig lite till. Sen har jag grejar i mitt rum lite. Och så har jag pratat med Fika & Annie på skype, dom skall komma hit och fota lite mysiga vinterkort, hihi! Nu skall jag se på Hotell Gyllene Knorren också skall jag äta samtidigt, höhö! Sedan skall jag hoppa in i duschen innan Fika kommer. Då skall de fikas och julmysas. Men nu måste jag gå! Ha det så bra. Jag bloggar sedan och kanske lägger in några bilder om det inte går för segt. Kram på er så länge och lämna datorerna idag. Gå ut och andas in livet stället!      

Av Ulrika - 21 december 2010 11:56




3 dagar kvar till JULAFTON! <3

Av Ulrika - 21 december 2010 11:39

Hej ! Idag har vi haft avslutning i skolan. Så gööööött! Vi har fått våra betyg också. Hihi, jag är nöjd. Nu vet jag vad jag ska satsa på också.   Nu sitter jag här hemma och tinar upp. Det är jätte kallt ute! Jag frös ihjäl när jag gick hem, det var värsta kallt, men jätte mysigt med solen som skiner i snön så att det glittrar. Idag sjöng Annie på julavslutningen, så fint, duktig är hon! Snart skall jag gå ner och äta lite, sen skall jag kolla bland lite kläder. Sådant som ska slängas, skickas bort eller sparas. Sedan ska jag göra ett lakansett till Gabriel, som passar till det han ska få i julklapp från mig. Men nu skall jag dra mig! Ha det så bra, så hörs vi senare på dagen!      

Av Ulrika - 20 december 2010 22:30





4 dagar kvar till JULAFTON!

Av Ulrika - 20 december 2010 20:27

Hej på er !   Idag har det varit en bra glad dag! Mys på det, vi har bara pysslat och sett på film i skolan. Också var det ju nästa sista dagen innan julovet, därför var jag så glad! I morgon är det avslutning, mys! Då skall Annie sjunga med sin vackra röst igen. Idag har jag bara varit hemma. Slagit in julklappar & myst på alla sätt! Så najs, jag har kommit på att jag älskar låten I Wish Everyday Could Be Like Christmas, det är sååååååå sant! Nu är jag färdig med julklapparna, snart: Jag :)Julgranen <3Lite utav julklapparna <3Julstök <3Paketinslagning <3

Så här mysigt har jag en kväll som denna. Nu skall jag gå och ta en kvällsdusch! Sen äta något och krypa till kojs.   Hoppas alla har haft en mycket bra dag!

Tänk på att leva livet, tänk så bra vi lever trots allt annat ändå?!

Bli inte ovän med någon för det är bara onödigt. Kram på er alla, ha en riktigt mysigt natt, hihi!      

Av Ulrika - 19 december 2010 20:57

Idag är det söndag!   Det har varit bra! Jag gick upp tidigt och följde med mamma till 2 gudstjänster, hihi. Det var jättemysigt att åka bil i snövädret, jag älskar snön!

Sen åkte vi till Stenungsund och handlade lite grejer, det var mysigt! Sen åkte vi hem och började göra piroger & jag och min Ellie klädde granen och sjöng julsånger. Jag älskar min syster! Hon är bäst!   Sen kom Jakob & Moa för att dom skulle äta middag är så nu har vi gjort det och pratat lite och så... Just nu sitter vi och tittar på Yes man, det är kul. Måste lägga min snart också, för i morgon är det en dag också. Så himla skönt att man slutar snart då, att bara vara hemma eller mysa med kompisarna dagarna innan julafton är ju greejt! Snälla gud, gör så att snön håller i sig!

Det är ju så fint, eller vad säger ni? Jag vill att julen håller i sig nu! Jag gillar vintern mest, sen kommer våren och sedan hösten. Jag gillar inte sommaren men inte så mycket, det är så badigt och blött, och varm och så. Men tänk ändå att ligga där med en svalkande lemonad är ju rätt gött ändå! Aaah, kommentera, vad tycker du? Nu måste jag gå ifrån min dator, urs vad jag hatar den! Blööööööö! Här är några bilder också, mys på er!   Äh, dom kommer inte! Nu har jag iaf fått lite frisk luft för jag har suttit vid våra ötäta förnster, höhö! God natt för denna dagen, för 4:e advent 2010! Ha en fortsatt bra dag & tänk på att leva livet mina vänner! 

Snälla kommentera för en gångs skull!    KRAM!!!! KRAM!!!! KRAM!!!! KRAM!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards