Alla inlägg under februari 2011

Av Ulrika - 10 februari 2011 15:46

Hejsan! Nu sitter jag här och äter min goda , ungsgjorda macka. MUMS! Snart få jag lägga på ett kol för att jag skall städa hela huset och sedan skall jag packa inför imorgon, då jag åker! :) Men nu skall jag elda. Vi hörs sen, hej!

 

Av Ulrika - 9 februari 2011 23:17

Ikväll har jag varit på ungdomscafét. Det var jättemysigt, jag träffade en massa härliga personer! Bland annat min kusin, så sjuukt go är hon! Gud var också med oss, det var gosigt! Men nu är jag nyduschad, hemma i mitt rum som också är rent & nystädat. Finns det något bättre än ett nystädat rum och rena lakan. Svar nej. 

Här är ett litet resultat:

INNAN, Kan vara värre... (Kanske inte hos mig, haha)

    


      God natt   

Av Ulrika - 9 februari 2011 16:17

Nu är jag hemma och jag mår så bra just nu. Förutom att jag väntar ett mail som jag gärna vill ha svar på nu! Jag har precis ätit banan och en liten kladdkakebit. Så tjock är jag. Noprovet är avklarat nu, så himla skönt! Alla känns bra just nu. Bara alla andra mår bra så! :) Ikväll skall vi till ungdomscaféet och imorgon blir det en vanlig dag och på Fredag skall vi mysa med miniuppsats och gooodis! Direkt efter skolan drar jag till Klövsjö! Ååååååå, jag läääääääääängtar såååååå! Det blir pappa, mamma, Viktor & Carolin & Gabriel, Jakob & Moa, Elisabet och jag, oså katterna såklart! Vi skall mysa, med födelsedagar och alla hjärtans dag! Också skall vi åka skidor och jag skall åka med Felicia, Yiiiiiiiihaaaa! Efter den veckan skall jag praktisera på Eat, det kommer blir Great! Yiiihaaa! Nu kan jag göra dom sysslor jag vill och bara mysa ner mig i soffan. Men först, här är dagens utseende.

  Urk på mitt rum just nu, men snart är det fint igen! :)

Av Ulrika - 8 februari 2011 16:07

Idag stod jag och Felicia i caféet, det var kul! Helt okej liksom. Sedan var hela klassen ute på promenad, det var kul, haha! Nu är jag hemma och har bakat kladdkaka, en mycket god! Den skall avverkas efter maten vi skall äta snart. Men innan det blir det underbart god och mild honungyoghurt och huvudvärkstablett!

Med detta skall jag göra No, inför provet imorgon. Hoppas att det går bra, jag ber till gud att det skall gå bra! Men nu har jag inte tid, gör ett inlägg sedan också. Men här är dagens Outfit ;)

  

Av Ulrika - 7 februari 2011 21:27

Hejsan! Nu sitter jag vid datorn och chattar lite med liv! :) Fisunge! Jag har också laddat in lite grejs på baka med ulla, äntligen. Snart skall jag hoppa in duschen och efter det blir det sängen! puss <3

Av Ulrika - 7 februari 2011 13:13

Idag är jag hemma dels för att jag mår allmänt dåligt och så är jag lite förkyld tror jag, det är nog Gabriel som har smittat mig. Hoppas det inte blir värre eller att det håller i sig till Klövsjö. Jag behövde lite extra sömn på det, så nu är jag utvilad och mätt efter lunchen jag precis åt. Så jag passade på att göra en break och blogga lite snabbt. Jag skall plugga till No provet som är på Onsdag, jag känner mig hyfsat säker. Men jag vet inte vart alla mina labbar har tagit vägen :o Dom är borta för jag har typ bara två stycken!   Nu skall jag nog göra mig lite nyponsoppa, lyssna på musik och göra läxor. Så vi hörs väl ikväll, hejdå   

Av Ulrika - 5 februari 2011 16:50

Hej på er! Igår hade jag en fin fredag på kväll med spel och mys. Utan datorn, som låg i min väska, hah, där kan du stanna! Idag var vi på konfirmandsträff, det var lite kul så! :) Roligare än vanlig, men jag skämde ut mig som vanligt. Gabriel har varit här för mamma har passat honom. Men nu har dom åkt hem så nu drar vi till min Moster Maria och mina kusiner för vi är bjudna till dom på middag. Nu väntar pappa i bilder, måste gå. Melodifestivalen ikväll för alla som kollar, puss.

 En gammal sommarbild, åååååååååååååååååh vad jag längtar! <3  

Av Ulrika - 4 februari 2011 14:13

Nu sitter jag i grupprummet med Annie och evelinn och väntar på bussen. Så skönt med helg nu, med tråkigt att vänta på bussen i en timme, jag är svinhungrig och har ont i huvudet. Här är en fin låt som jag drogar:

Jag sitter och lyssnar på musik och tittar på gamla fina underbara bilder på mig och liv. Jag saknar henne sjuuuuuuuuuukt mycket! Jag älskar den flickan, mitt liv <3

Ovido - Quiz & Flashcards