Alla inlägg under april 2012

Av Ulrika - 19 april 2012 21:54

Hej, idag är det torsdag! Vi hade nationellt prov i Engelska, det gick rätt bra tror jag! Sedan hade vi franska där vi mest satt och skrattade åt olika saker. På no:n fick vi reda på no-provet och hann inte heller göra så mycket mer än att titta på gamla rolig bilder. Dagen var ju asgo' och veckan har gått i racerfart! När jag kom hem satte jag mig framför Big Brother med en skål nudlar sen igår. Gjorde lite övningar och var sedan ute på lite jogging/powerwalk. Nu har jag gjort i ordning mig för natten och ska sova. Hörs imorgon,

   

Av Ulrika - 17 april 2012 15:57

Hej! Är hemma och chillar för jag har inga läxor! Jag är dock förkyld igen, suck, men försöker ju vara glad ändå. Skolan har varit kul, trots det konstiga vädret för nu är det sol! Franskan gick så bra och jag blev färdig med lite grejer idag. Nu sitter jag på sängen. Har ätit och tittat på Big Brother. Ska nu sätta på lite go' musik och titta igenom nya H&M tidningen som kom på posten idag.

 

Av Ulrika - 15 april 2012 16:52

Hej! Jag var bara hemma i fredags och typ hela lördagen, förutom på kvällen då jag hade lite mys nere i getskär med Annie, Felicia och Fika. Skönt att vi hann träffas innan skolan börjar. Idag, söndag har jag bara sett på tv och nu ligger jag i sängen och spelar spel på mobilen och njuter av mitt nystädade rum. Snart dags för käk. Blir antagligen någon liten cykeltur eller så senare, känner för det, så om någon vill hänga med så är det bara att höra av sig! Jag tror inte att jag har andra planer för mig! Ska försöka att inte tänka på skolan än, jag får ångest varje gång jag kommer på att vi börjar igen! Men ah, gött att vara tillbaka så man kan glida runt och prata om roliga saker som hände på lovet! Det är ju inte alls lång tid kvar nu, bara lite nationella hit och dit sedan börjar vi närma oss slutet. Och jag som kom in på Ester Mosessons, finally! Vi hörs alla fina,

         

Följ mig på Instagram: @ulrikdillner

Av Ulrika - 13 april 2012 13:20

Hej! Är hemma ensam just nu, sitter och måla naglarna och tittar på Big Brother. Kanske ska vara med någon sen, men måste vara hemma ikväll. Så himla sugen på massa sött! Jag vill typ inte vara hemma idag bara men ändå vill jag det för jag är så trött och orkar inte röra på röven! Ah, hittade lite vitsippor när jag var ute igår. Har även läst lite bok idag.

   

Av Ulrika - 12 april 2012 21:28

Sitter i sängen och har ont i huvudet. Jag ska nog ta mig lite mjölk med hallon och läsa eller bara lyssna på lite go' musik! Imorgon vet jag inte vad som händer, jag vill gärna vara med någon! Det är för tråkigt att bara vara hemma hela tiden, speciellt på lovet, då vill man ju att det ska hända grejer. Tyvärr blir det ingen tjejmiddag denna helgen heller och inte nästa heller men då är det födelsedagsfest för Fanny - tagga det! Vi hörs imorgon antar jag. Ha en fortsatt fin kväll! 

   

TAGGA LIVET!

Av Ulrika - 12 april 2012 13:18

Igår var jag med Fanny, först hos henne där vi käkade och planerade hennes födelsedagsfest sedan drog vi in till std och kikade in på Ginatricot. Där köpte jag en bandeau-bh/ neontopp. Sedan åkte jag hem och fixade mig, käkade och drog vidare till Isabel där vi hade lite förferre. Efter det åkte vi till Sophia för att fira hennes födelsedag med fest. Då hade jag på mig neontoppen som jag egentligen skulle haft till en blus ifrån H&M som jag trodde skulle komma på posten, men den kommer i nästa leverans, jag fick i alla fall mitt armband.

Festen var rolig, jag fick i mig lite för mycket och spårade runt lite här och där, men jag hade i alla fall kul. Sedan drog nästan alla förutom några stenungsundskillar som låg i soffan och lyssnade på hög musik fram tills klockan 6... Fick i alla fall sovt lite, inte så skönt i och med att jag låg på matten den sista tiden. Mådde sådär, var sjukt hungrig för att jag inte hade ätit på 20 timmar. Tog bussen hem och har dushat och myst ner mig i sängen med en smoothie. Nu ska jag se på Glee's nya avsnitt! Puss

             

Av Ulrika - 12 april 2012 13:13

Hej! I tisdags åkte jag in till Göteborg med mamma och Elisabet för att kolla efter klänning till de 3 bröllop vi ska till i sommar. Jag hittade en beigeaktig klänning på missäy som vi köpte. Sedan drog de vidare för att kolla på glasögon till Elisabet och jag mötte upp några kompisar. Efter vi hade gjort några ärenden så gick vi på bio, Hungerspelen, den var faktisk riktigt bra tyckte jag! Det var trevligt!

 
Av Ulrika - 9 april 2012 15:56

Jag var med Fika igårkväll. Vi spelade på ajfån sedan gjorde vi smörpopcorn, chokladbollssmet och såg på Big Brother till klockan tre på natten. Sov till klockan tolv idag och är allmänt trött, man blir ju så seg av väret också. Elisabet har precis toppat mitt hår och jag ska sätta mig framför symaskinen för att sy om lite kläder.

 

Ovido - Quiz & Flashcards