Alla inlägg under februari 2012

Av Ulrika - 18 februari 2012 21:56

Hej. Jag har packat upp och tvättat kläder, städat rummet och målat naglarna. Jag har haft en bra vecka. Den började med att vi for upp till Klövsjö där Elisabet satt och lipade över att Fredrik inte kunde åka med samt att Alfons hade kissat ner hennes plats i bilen. Så började det hela, jag var överlycklig av att vi hade kommit fram och fick diarée. Gick på toa flera gånger per dag och blev aldrig mätt. De andra var lite sjuka och Carolin fick tillslut feber. Gabriel var så himla fin, han gör min så lycklig & jag har lärt känna honom mer under denna vecka, allt om hur han är! Åh, nu längtar jag till sommaren. Jag åkte skidor och pulka, var med Felicia och dagarna gick så himla fort. Skulle åkt på dollar och varit med Liv, men hann inte. Elisabet fick sin vilja igenom och vi åkte hem igår. I sommar var det ett år sedan jag träffade Liv. Här är det ett drygt äckel pissväder! Jag säger att det är synd för de som inte får uppleva riktigt vinter. För det här kallas inte vinter, det är därför alla hatar "vintern"?

     

Jag har sett på Melodifestivalen och snart ska jag lägga mig. Imorgon ska jag nog gymma, vi får se. Jag har i alla fall riktigt fina planer inför veckan, ska bli så fett gött att träffa brudarna igen!





Av Ulrika - 15 februari 2012 19:35

     

          

Av Ulrika - 10 februari 2012 23:48

Hej! Jag packar och donar inför imorgon! Åh, jag är så lycklig nu och mår allmänt bra. Gud, låt mig få må såhär bra hela veckan - hoppas att alla mår bra, att vi får det riktigt kul&trevligt och att alla är glada! Jag har varit in till stenungsund och köpt vantar, mössa och så har jag även gymmat. Riktigt skönt. Jag tycker att det är så mysigt att gå runt i myskläder, tofflor och mössa och fixa med massa saker såhär kvällen innan! Snart ska jag bara ta en dusch, byta kläder och sedan ska jag äntligen få sova igen - riktigt göttigt! Bara för att jag kan så lägger jag upp en enormt härlig trollface-bild för att visa mitt rätta element, för att visa hur glad och lycklig jag är just nu! ;)

Iiiieeeeeh, trollface!  

Av Ulrika - 9 februari 2012 17:15

Hej! Jag är hemma och har bakat och ser just nu på Glee, ska sedan ner och fota resultatet i fotoboxen så jag kan uppdatera innan vi åker! Det är så himla skönt att det är fredag imorgon, inga jobbigt lektioner. Efter det ska jag hem och packa och gud, vi åker på lördag. Jag vet, jag tjatar och det är det ända jag pratar om men jag har väntat ett år och det känns så kul! Jaja, nu kom mamma hem och jag ska bara kramar henne och säga att jag älskar henne! - Jag förändrades så mycket och försår nu varför alla som har råkat ut för något tråkigt säger att man ska ta vara på det livet man har, att uppskatta allt fint man faktiskt har! Eftersom att mamma fick ett posetivt besked så är vi ju glada över att det bara var en lymfkörtel och inget annat så hon har köpt hem god rostbiff och lite efterrätt!

Åh, om jag lever livet just nu! Jag älskar er mina tjejer, tack för att ni stödjer mig och är så himla fina!

 

Annie fick inte plats för att sillyme tar upp bilden, så finisen fick skina här istället!

 

Av Ulrika - 8 februari 2012 21:42

Hej. Jag var på gym och brände åter några 500 kalorier, det var svettigt idag! Kom hem och duschade, tog på ansiktsmask, målade alla 20 naglar, filade även fötterna. Jag gillade det silverglittriga nagellacket, så jag använde det igen!

 

Jag känner mig så ren och min hud är alldeles len. Rimmade jag just? Det känns som om jag har rengjort hela mig inför något som ska hända, kanske inför det efterlängtande lovet! Just det, jag fick även min mens idag igen, överlycklig! Då hinner den i alla fall gå över innan nästa vecka. Snart kommer min mor hem med mörk choklad, vitamindryck och vindruvor som jag ska ha på nationella provet imorgon. Jag känner mig taggad, vi slutar även tidigt! Lite mys en onsdagskväll...

   

Av Ulrika - 8 februari 2012 16:06

Hej! Nu är jag hemma och ska renskriva min träningsutvärdering och skicka in den till Sara. Ska även skriva färdigt Unikum så jag har det gjort innan lovet. Asså shit, jag börjar bli så lycklig nu! Det blir bättre och bättre för varje dag! Idag har jag haft engelskaredovinings och det gick ändå bra, imorgon har vi 3 timmars nationellt prov och sedan slutar vi. Fredagen är ju inte alls jobbig och sedan är det ju lov, ÄNTLIGEN! Jag åker och gymmar sedan, Elisabet ska med, det blir kul! & ikväll är det Sveriges mästerkock, älskar det! Ha det fint

                                        

Riktigt fina isperationsbilder!  

Av Ulrika - 7 februari 2012 20:50

Ovido - Quiz & Flashcards