Alla inlägg under november 2011

Av Ulrika - 11 november 2011 12:25

Hey, nu siter jag på sista lektionen och vi slutar om 5. Denna vecka har ju varit väldigt chill, det har gått fort och nu äntligen är det helg igen. Åh, skönt! Hoppas alla har haft en fin vecka :) Jag ska umågs med lite folk och passa Gabriel, gå på dans och lite annat gött! Jag sitter just nu och lyssnar på lite go' musik, catcha upp lite goa känslor!

Vi hörs, ha det fint! Puss! 

 

Av Ulrika - 10 november 2011 18:38

Hej! Nu sitter jag och äter pappas goda fläskpannkaka, jämt som jag är! STOLT!

Jag har tagit 1 1/2 timmes promenad och bara gått runt och tänkt och lyssnat på lugn musik, många tankar! Jag kom på att jag har gjort sveriges kanske mest korkaste grej, och inget kan ändras nu.

Nu tänkte jag se på True Talant innan jag tittar på något skolarbete... Men vi hörs en annan dag, kram.

Av Ulrika - 10 november 2011 15:00

Hejsan! Nu sitter jag hemma. Jag tog bussen vid 1 hemåt och sitter just nu och gör inlägg på baka med ulla och ser på den stora matresan med Per Moberg. Denna dag var väldigt chill, har dock en del hemkunskap att göra!" :)

Så ska väl plugga lite på det, sedan tänkte jag gå ut och gå lite. Så ses vi, puss <3

Av Ulrika - 4 november 2011 17:06

Hej! Ikväll ska jag till Bögiz, fest hos bögiz, fest hos bögiz, nu, nu, nu! Det ska bli grymt kul, kommer en massa folk, tydligen en massa ifrån stenungsund, kul att träffa nytt! ;) Jag taggade så grymt igår, idag har jag bara gått runt och tänkt på onödiga saker, opeppad som jag var. Men nu börjar det kännas mer gött! Allt kommer bli asanajs med mattes hus, altan och stor trädgård, hoppas så äckligt grym musik också, då går allt bra! Ikväll kommer jag se ut såhär: 

 

NOT

Jag sitter här med ansiktsmask och förbereder litte. Sen ska jag duscha och sminka mig.Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, cheap monday jeans med hög midja, kanske?

Jag är inte bra så sådant här...

Det blir att sova hos Bögen också, hoppas på en grym kväll med mycket skratt och gött umgänge, typ. 

Vi hörs och ses , puss <3

Av Ulrika - 1 november 2011 18:11





Hej! Dagen har varit helt okej. Jag sov dock inte så bra i natt för att så mycket händer just nu, mycket tankar och känslor på hemfroten och jag håller på att flytta rum så det är lite stimmit i huvudet. Men det ska nog bli bra, imorgon är Jakob ledig och vi ska hänga - det är viktigt att han känner sig trygg och glad även fast det kanske inte är så lätt...

Nu sitter jag på min säng och myser med absolut höstmusik efter att ha varit ute på en liten promenad för att rensa huvudet. 3 favoriter just nu som jag bara blir glad av, slänger jag upp här ifrån sängkanten!

Idag har jag kokat supergod hallonkräm och gjort chokladskorpor! Ha det fint, puss <3

Ovido - Quiz & Flashcards