Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Ulrika - 20 juni 2011 17:52

Hej! Idag sov jag jättelänge så har legat efter hela dagen, det är därför jag inte har svarat era sms och allt annat girls ;) 

Klockan blev helt plötsligt 15.00, jag och mamma åkte för att handla lite mat, sedan hängde jag med mamma och elisabet när ellie skulle övningsköra, då passade jag på att köpa lite till presenter som jag tyckte hon skulle ha! :)

Nu har vi ätit och jag sitter här och tittar på vad blir det för mat med Per Moberg, han är grym! Men när det är färdigt ska jag till Burger King och träffa alla mina älsklingar! Jag saknar dom så och ja, äntligen får vi träffa Annie Banan Brownie igen! Jag har lust att sova över idag också, men ingen annan ville eller kunde.. :(

   Imorgon ska Viktor, Carolin & Gabriel komma på middag, så får dom träffa Fredrik också :)

Onsdag, tordag får vi se, fredag ska vi nog någonstans har jag för mig... Lördag ska jag baka, baka, baka och på söndag ska berran ha 18 årskalas för släktingar och vänner, det blir kul! 
& nästa veckan ska jag vara med vänner och jag hoppas på att det blir RIKTIG SOMMAR snart! Alltså VÄMRE VILL VI HA! Puss & Kram så länge <3 

Ovido - Quiz & Flashcards