Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Ulrika - 24 mars 2011 12:17

Idag är jag också hemma, blir nog det i morgon också. Nu när man är förkyld och får vila lite mer än vanligt så känner jag man stressad och trött man egentligen är. Just nu är jag inte så stressad, men det har legat inom mig liksom. Jag sov jätte dåligt i natt. Drömde massa och vaknade med fruktansvärd huvudvärk, kan inte böja mig ner.

Jag har hosta och är väääääääldigt snuvig fortfarade, ofta täppt också för det släpper inte , jag kan verkligen inte andas ! 

Har fått gjort lite grejer nu så nu skall jag sätta mig ner och ta lite aprikoskräm och se på Fame. På tal om Fame, så sa fika för några dagar sedan att dom hade massa bra filmer på TV1000 som man kunde se, det trodde dock inte jag, men kollade upp det igår. Jag hittade typ: Min stora feta grekiska semester, Fame (en underbar sång och dans film full av INSPIRATION), Alice i underlandet, Last song, It's complicated (Jag gillar den mycket också är den med Meryl Streep vilket jag gillar!), New moon & Remember me (inte för att jag tycker om dom, men det kan vara bra att veta - För er som är nördar, hihi), The ugly truth oså. Det var några jag fasnade för, eller det var nog alla :) 

Puss hej <3

Ovido - Quiz & Flashcards